14/10/10

ΣΚΑΙ: Τρίτη δράση ανακύκλωσης

Σε Γλυφάδα, Ζάκυνθο, Καλαμάτα, Τρίπολη

Ο ΣΚΑΪ μαζί με τους συνεργαζόμενους ραδιοφωνικούς σταθμούς του ανά την Ελλάδα:
1. ΣΚΑΪ Ζακύνθου 90,2. Σημείο δράσης: Καμάρα Αγίου Λαζάρου (περιοχή Λούμπα).
2. Ράδιο Μεσσήνη 93.0. Σημείο δράσης: Πλατεία Βασιλέως Γεωργίου στην Καλαμάτα
3. Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης 91.5. Σημείο δράσης: ΜΑΛΛΙΑΡΟΠΟΥΛΕΙΟ θέατρο Τρίπολης πραγματοποιεί για δεύτερη χρονιά μεγάλη εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την ανακύκλωση απορριμμάτων. 
Με σύνθημα: «Δώσε νόημα στα σκουπίδια. Τίποτα δεν πάει χαμένο» το Σάββατο 16 Οκτωβρίου από τις 08.00-13.00  πραγματοποιούμε την τρίτη μας δράση με τη χορηγία της EUROBANK
Αθήνα: Σημείο δράσης η Γλυφάδα
Αλλάζει το ραντεβού της ανακύκλωσης ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών στην Αθήνα για το ερχόμενο Σάββατο.
Λόγω αντιδράσεων μερίδας εργαζομένων στο δήμο Βύρωνα, αποφασίσθηκε η ανακύκλωση να πραγματοποιηθεί στον Άγιο Κωνσταντίνο Γλυφάδας.
Από τις 08.00 το πρωί έως και τη 13.00 το μεσημέρι ανακυκλώνουμε.
Εκεί θα βρίσκονται κοντέινερ της Εταιρείας Ανακύκλωσης Συσκευών τα οποία θα δέχονται τις ανακυκλώσιμες συσκευές σας.
Μπορείτε να ανακυκλώσετε όλα τα μέρη των computers σας, εκτυπωτές, μελάνια, κινητά, scanner, πολυμηχανήματα, φορτιστές, αξεσουάρ ηλεκτρονικών υπολογιστών (δισκέτες-dvd players- σκληροί δίσκοι κ.α), ψυγεία, ηλεκτρικά σίδερα, καθώς και ηλεκτρικές συσκευές (κουζίνες, τηλεοράσεις τηλέφωνα κ.α.). Απαραίτητη προϋπόθεση οι συσκευές να μην είναι αλλοιωμένες, σπασμένες ή κατεστραμμένες.
Όλοι όσοι φέρουν τις συσκευές τους για ανακύκλωση θα πρέπει να εγγραφείτε επιτόπου στον κατάλογο που θα τηρεί ο ΣΚΑΪ μαζί με την Εταιρεία Ανακύκλωσης Συσκευών. Έτσι αυτόματα θέτουν υποψηφιότητα για να κερδίσουν ένα netbook προσφορά των καταστημάτων «Πλαίσιο». Η κλήρωση θα γίνει στις 12.45 ακριβώς. Ο νικητής θα ειδοποιηθεί από την εταιρεία «Πλαίσιο» για την απόκτηση του δώρου του. 
Σας περιμένουμε όλους το Σάββατο 16 Οκτωβρίου από τις 08.00-13.00 στο Βύρωνα, στο Χώρο Στάθμευσης Πρότυπου Αθλητικού Κέντρου Εργάνης (έναντι Θεάτρου Βράχων) για να ανακυκλώσουμε τις ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές μας συσκευές.
Από τις 11 το πρωί μέχρι τη 1 το μεσημέρι θα καλυφτεί ραδιοφωνικά η δράση της ανακύκλωσης στο Βύρωνα αλλά και στις 3 πόλεις της περιφέρειας: Ζάκυνθο-Καλαμάτα και Τρίπολη. Σε 4 πόλεις της Ελλάδας ανακυκλώνουμε ταυτόχρονα.

Το σλόγκαν μας;
Δώσε νόημα στα σκουπίδια. Τίποτα δεν πάει χαμένο!

ΠΗΓΗ: ΣΚΑΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου